Üzemeltetési szolgáltatások

Szállás adminisztráció

Szállás adminisztráció Egyre nő a rövidtávú szálláskiadással kapcsolatos adminisztrációs kötelezettség, nagy terhet róva a szobakiadókra. Szolgáltatásunk keretében Magyarország bármely településén kiadó szálláshelyének teljes körű adminisztrációját átvállaljuk, megfelelve a felettes szervek előírásainak.

Amennyiben megrendeli szolgáltatásunkat, nem lesz más dolga, mint a szálláshely felkészítése a vendégfogadásra és a vendégek fogadása. Mi a távolból elvégezzük szálláshelykezelő rendszerünk segítségével az összes napi, havi jelentési kötelezettséget. Ezek mellett kezeljük a szálláshelymegosztó OTA oldalakat, a hirdetés elkészítésétől kezdődően. Vállaljuk a teljes körű, nemzetközi vendégkommunikációt is:

  • tartjuk a kapcsolatot a vendégekkel
  • bekérjük a foglalót/szállásdíjat
  • kiállítjuk a számlát a beérkezett összegről és
  • vissza is igazoljuk a vendégnek a foglalás egyes fázisait
  • a kiállított online számlákat naponta feltöltjük a NAV rendszerébe
  • bekérjük a vendégek adatait az idegenforgalmi adó bejelentéshez
  • az NTAK rendszerben (vendegem.hu) érkeztetjük a vendégeket
  • intézzük az NTAK napi zárásokat szezonon kívül is
  • havi rendszerességgel bevalljuk az idegenforgalmi adót az illetékes Önkormányzatnak

Ha nem szereti a határidős, sok munkával járó bejelentési kötelezettségeket, nem tud idegen nyelven kommunikálni vendégeivel, vagy más elfoglaltsága miatt nincs ideje a papírmunkára, bízza ránk. Felelősséggel vállaljuk.

Az adminisztrációs szolgáltatás esetén jutalékunk a szálláskiadás bruttó összegén alapul: 15 %+ ÁFA

Teljes körű üzemeltetés

Teljes körű üzemeltetés Ha befektetési jelleggel vásárol ingatlant Balatonfüreden, vállaljuk a szálláskiadás teljes folyamatának ügyintézését. Ez esetben sem az adminisztrációval, sem az operatív teendőkkel nem kell foglalkoznia, megbízható csapatunkkal felelősen elvégezzük az összes szobakiadáshoz kötődő teendőt.
A szállás adminisztráció bejegyzésnél részletezett teendők mellett lebonyolítjuk a szálláshely takarítását, a textilek mosását és irodánkban fogadjuk az érkező vendégeket.

Alapos takarító személyzettel és profi mosodai háttérrel biztosítjuk a magas szintű szolgáltatást. Központi recepciónk segítségével rugalmasan intézzük a vendégek ki- és bejelentkezését, igyekezve a legjobb vendégélmény elérésére a teljes folyamat során. Ha ezt a szolgáltatást választja, garantáltan semmit nem kell tennie a vendégfogadás során, csapatunk maximális felelősségvállalás mellett vállalja az ingatlan üzemeltetését.

Teljes körű üzemeltetés esetén jutalékunk a szálláskiadás bruttó összegén alapul: 25 %+ ÁFA

Nálunk a vendég a király!
De épp oly fontos a tulajdonos érdeke, melyet minden foglalás előtt és a vendégek itt tartózkodása alatt is maximálisan szem előtt tartunk. A lakás állagának megóvását már a vendégek előszűrésével, majd a kaució beszedésével is erősítjük. A kisebb műszaki problémákat magunk is elhárítjuk, ha komolyabb meghibásodás lép fel, megbízható szakembereink – akár azonnali- segítségét vesszük igénybe a hiba elhárítására, hogy vendégeink maximálisan elégedettek legyenek.

Kapcsolat

Kiadó szállások Balatonfüreden és környékén, teljes körű üzemeltetés

Iroda/Check-in

8230 Balatonfüred,
Lóczy Lajos utca 2.

szallas@balatonhost.com

+36-20/411-5520

Térkép

BalatonHost

Küldjön üzenetet!